Віртуальна та доповнена реальності через кілька років стануть частиною повсякденного життя людей

Загублений світ

Майбутнє вже поруч…

Віртуальна та доповнена реальності стрімко набирають популярність. Їх застосування виходить далеко за межі розваг. Технологічний гігант Microsoft став одним із перших, хто запропонував рішення для впровадження розширеної реальності у виробничому процесі.

Штучний інтелект Copilot, або «другий пілот», надає інструкції в режимі реального часу. Він вказує на важливі моменти та допомагає знаходити найдрібніші невідповідності. Під його контролем продуктивність значно зростає. Для спілкування з Copilot достатньо використовувати звичайну мову та природні жести.

Візіонери з Microsoft впевнені: вже скоро такі штучні помічники стануть невід'ємною частиною нашого життя. Вони допомагатимуть не тільки на робочому місці, але й у повсякденному житті. Через кілька років віртуальне середовище стане для нас так само природним, як і реальне. Це повністю змінить наші прогулянки по сучасних містах.

В Україні, з початком повномасштабного російського вторгнення, виник справжній бум на технології розширеної реальності. Ще до рішення про постачання західних літаків українські пілоти почали опановувати навички пілотування на віртуальних симуляторах.

Більше подробиць про це дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Апокрифи розповідають про те, що Ісус Христос був звичайною людиною…
Дивитись більше