Вигадали тисячоліття: середньовічні хроністи здійснили грандіозну махінацію з часом

Загублений світ

Зроблено це було навмисно, аби приховати справжню історію людства…

Існує думка, що сучасний календар – неправильний, і точно зрозуміти, який зараз рік – важко. Вченим вже вдалося, за допомогою сучасних методів, вирахувати справжню дату народження  Ісуса Христа. А от альтернативні дослідники вважають, що офіційні історики придумали ціле тисячоліття історії, якого насправді не існувало. Десять століть вони пропонують просто викреслити зі шкільних та університетських підручників.

«Давня історія людства це – цілковитий туман наповнений казочками – каже науковий оглядач, письменник Андрій Маклаков. – Все більше людей сумніваються у тому, чому нас вчать у школах та університетах. У нас абсолютно немає впевненості, що письмена – оригінал, а офіційне датування – правильне».

Дослідники зібрали докази, які, на їхню думку, можуть свідчити про те, що більшість описаних в історії подій насправді є продуктом літературної праці, тобто, вигадкою. При чому зроблено це було навмисно, аби приховати від світу справжню історію людства.

На основі яких фактів альтернативні дослідники зробили свої висновки? І з якого моменту ми можемо казати про достеменність подій? Про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Дивитись більше