Величезне підземне місто під пірамідами Єгипту: чому дослідники бояться його розкопувати?

Загублений світ

На думку деяких дослідників до появи людства на Землі існувала інша розумна цивілізація…

З кінця 70х років, дослідники наносять на карту обриси масивного комплексу, який потенційно може собою являти величезне підземне місто під пірамідами Єгипту. Так зване «місто богів» ніхто не наважується тривожити через пряму загрозу руйнування однієї з найважливіших історичних пам’яток світу.

На думку деяких дослідників задовго до появи людства на Землі могла існувати інша розумна цивілізація. Втім з нашої планети вона нікуди не зникла, а переселилася глибше.

«60 тисяч років тому, за тібетською легендою, декілька тисяч представників високорозвиненої цивілізації Землі, рятуючись від якоїсь серйозної небезпеки, пішли жити до світу печер. Вони побудували там новий, інший світ, куди не було доступу звичайним людям», - говорить фізик Олександр Кульський.

Згідно з тибетськими переказами, під Землею існує дві величезні країни – Агарта і Шамбала, у перекладі – невразливі и недоступні. При чому одна символізує світло, а інша – темряву. Якщо хтось із людей туди й пролазив, то це закінчувалося в одній із країн смертю, а в іншій – вигнанням. І в історії людства дійсно є загадкові випадки, які трапилися з людьми, які намагалися віднайти ці світи. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше