Вчені підтвердили існування смертоносного монстра-хробака

Загублений світ

Цей черв'як довший і товстіший за людську руку, убиває жертву на відстані

У 1920-х роках відомий американський дослідник-натураліст Рой-Чапман Ендрюс здійснив серію експедицій до пустелі Гобі і зробив там низку гучних відкриттів, головне з яких – знахідка перших відомих яєць викопних динозаврів. Вона і зробила його популярним на увесь світ. Він навіть став прототипом Індіани Джонса.

Але до чого це, спитаєш ти? Окрім яєць Рой привіз з експедиції ще дещо. Найекзотичнішим трофеєм науковця стала легенда про монстра із Монголії Олгой-Хорхой. Мешканці країни вірять у існування велетенського смертоносного хробака, який живе на південь від Алтайських гір в безлюдних місцях, де є піщана земля. Це створіння ніби раз на рік виповзає із землі заради полювання та розмноження.

За описами монголців, цей черв'як довший і товстіший за людську руку, убиває жертву на відстані, викидаючи з себе їдку отруту, а також при прямому зіткненні — за допомогою удару струм. Але до останнього часу це була лише легенда, не підтверджена науково. Поки британські криптозоологи Річард Фрідман, Крістофер Кларк, Адам Девіс не зайнялися проблемою Олгой-Хорхой у Монголії.

«Мої приятелі - британські криптозоологи – мали декілька експедицій до пустелі і підтвердили, що це створіння дійсно існує», - розповів український криптозоолог Анатолій Сидоренко.

Які докази існування монгольського смертоносного хробака знайшли вчені – дивись у відео проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Родина із США 65 років ховала розчленовану снігову людину ВІДЕО

На Київщині велетенська риба вийшла з води – відео очевидців

Двійники на малюнках: звідки голлівудські зірки взялися на старовинних шедеврах

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше