В українських озерах зафіксували монстрів

Загублений світ

Мешканців села на Вінниччині тероризує загадкове чудовисько

Монстри, доісторичні чудовиська, незрозумілі створіння – все, що неможливо пояснити та побачити, завжди цікавило і буде цікавити людство. Найвідоміша історія про монстрів з водойм – це, напевно, розповіді про чудовисько, що мешкає у глибинах шотландського озера Лох-Несс. Згади про Лохнеське чудовисько з’явились ще у VI столітті, а от першу світлину з ним зробили у 1933 році.

Довести або спростувати існування таємничої тварини в озері Лох-Несс поки нікому не вдалося. А от мало хто знає, що в Україні є не менш загадкове чудовисько. Мешканців села Жданівка на Вінниччині вже кілька десятиліть тероризує загадковий монстр, що оселився у тутешньому ставку. Навіть зараз – у таку спеку – на водоймі не побачити жодного місцевого.

«Вже давно ніхто не купається у ставку. Бояться лізти у воду, бо там якісь мутанти плавають» - розповів мешканець села Жданівка, Микола Сидорук.

Ця жахлива історія почалася, коли одного літа безслідно зникли одразу кілька місцевих. Пошуки не дали жодних результатів, а рибалки почали оди за одним розповідати, що бачили у водоймі щось незрозуміле і потворне.

Що за монстр плаває у водоймі українського селища та про які жахливі речі розповідають ті, хто його бачив на власні очі? Про це – у випуску проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивіться також:

В Україні є справжній острів Робінзона

Фрумушика-Нова на Одещині: що це за місце і чому туди всі їдуть?

Український Гранд-Каньйон зносить дах туристам

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше