В США алігатор допоміг чоловікові вийти із затяжної депресії

Загублений світ

Він – єдиний крокодил в Америці, який отримав офіційний статус тварини-помічника…

Алігатори – одні із найбільших та найнебезпечніших хижих тварин на землі. Завдовжки плазун може сягати 4-5 метрів, а вага – до 1000 кг. Дорослий алігатор легко впорається із конем, а цілу індичку ковтає за раз. У США вони живуть поруч із людьми – від Північної Кароліни до сонячної Флориди. Зустріч із такими хижими гігантами у дикій природі може закінчитися фатально, тому більшість людей їх уникають. Але не Джої Генні. Цей чоловік зробив порятунок алігаторів справою життя.  

Зараз у нього кілька плазунів, але трирічний Воллі – улюбленець. Крокодил геть ручний і вдома поводиться як кошеня. Воллі єдиний і Америці алігатор, з яким можна ходити по ресторанах і супермаркетах, адже він офіційно має статус тварини-помічника

«Одного дня мені було кепсько. Я лежав. Він прийшов до мене і ліг головою до голови. А потім одного дня я зрозумів, що депресії більше немає. Воллі вивів мене із неї крок за кроком», - розповів власник алігатора Джої Генні.  

І хоч Воллі – виключення, в Америці вистачає хижих тварин, які здатні сильно нашкодити людині. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Новини

Всі новини
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Історія партизана, Героя України Володимира Жемчугова…
Дивитись більше