Унікальний геном людства: звідки взялися 223 гени, які зробили людину людиною?

Загублений світ

Цих генів немає більше у жодної живої істоти на Землі…

У 1990 році розпочався вражаючий міжнародний проект – «геном людини». З ініціативи Сполучених Штатів Америки, участь у проекті прийняли кращі генетики з Британії, Франції, Німеччини, Японії та Китаю. Після 12 років досліджень науковці здобули вражаючих результатів – розшифрували геном людини, витративши на це понад три мільярди доларів.

Що робить геном людини таким унікальним і вражаючим? За результатами проекту стало відомо, що геном людини складається із 35 тисяч генів, з яких 223 зовсім відсутні у будь-якій іншій живій істоті на Землі. Ця дивовижна статистика вказує на унікальність та складність нашого генетичного спадку.

Одне з відкриттів, яке здивувало найбільше, полягає в тому, що ці 223 гени є унікальним елементом, який визначає нас як вид, відокремлюючи від наших найближчих родичів, таких як шимпанзе. Це є третина нашого генетичного спадку і саме вона відповідає за розум людини, досконалий розмовний апарат, творчі здібності і за багато чого іншого, що відрізняє людину від тварини

Звідки взялися дві сотні генів, які зробили людину людиною? Відповідь на це питання офіційна наука шукає досі, а от уфолог Андрій Алпатьєв впевнений, що це явне свідчення про те, що вони привнесені:

«Таким чином можна сказати, що над людиною робилася деяка операція щодо її вдосконалення».

Уфлог каже, що у створення людини втрутився позаземний розум. Приголомшуючі подробиці дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Історія партизана, Героя України Володимира Жемчугова…
Дивитись більше