Український фахівець повітряної оборони зафіксував над Харковом ескадрилью НЛО

Загублений світ

Схожі об’єкти бачили ще в одному місці – українському селі Мокротин…

Український фахівець повітряної оборони та дослідник аномального Олексій Матухно зафіксував у небі над Харковом цілу ескадрилью НЛО. Чоловік з дитинства любить дивитися на зірки. І якось, під час чергових споглядань, побачив те, що просто не вкладається у голові. З-за туману випливли дві цятки, які світилися незвичайним блакитним світлом, а за ними тягнулося величезне скупчення мерехтливих об’єктів продовгуватої форми.

«Вони розтягнулися на десятки кілометрів по небу і закривали майже ввесь горизонт – від краю до краю. І ті, що світилися блакитним, були як два головні кораблі, за якими летіли інші», - розповів чоловік.

Олексій Матухно – офіцер запасу ЗСУ і літаючі об’єкти – це, якраз, його головна спеціалізація. Визначити тип об’єкта, що рухається у небі, чоловік може навіть без спеціальних приладів: за шумом двигуна, слідом, що лишає за собою апарат, швидкості та висоті польоту. А тому фахівець повітряної оборони одразу визначив, що побачене у небі, точно неземного походження!

Неймовірно, але схожі об’єкти бачили ще в одному місці – українському селі Мокротин, де нещодавно безслідно зникло одразу дванадцять корів. Що розповіли очевидці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше