Українська компанія створює революційні протези, які дають надлюдські можливості

Загублений світ

Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…

Українська компанія Esper Bionics, заснована людьми, які мають амбітну місію – створювати технології, що змінюють життя. Компанія виводить на ринок революційні розробки у сфері протезування та реабілітації, а їхні винаходи відкривають нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість. Esper Bionics дає можливість повноцінно рухатись та навіть отримати надлюдські можливості.

Ключовим досягненням Esper Bionics стало створення «розумного адаптивного комплексу», який не лише відтворює функції втраченої кінцівки, але і забезпечує її власникам ряд переваг. За допомогою мозкових імплантував та передових технологій, протези дозволяють людям, керувати своїми рухами. Їх зможуть використовувати навіть ті, хто десятиліття провів в інвалідному візку.

«Скоро це буде абсолютно буденна річ і ми дивуватимемося, чому так раніше не сталося. – каже співзасновник «Esper Bionics» Дмитро Газда. – Людина буде виглядати так само, як і зараз, але почуватиметься краще, жити довше і не боятися деяких проблем. Ми вважаємо, що ці технології в першу чергу будуть з'являтися в спільнотах користувачів протезів та екзоскелетів».

Не можна сьогодні не згадати видатного американського фізика Стівена Гокінга, який, незважаючи на важку хворобу – бічний аміотрофічний склероз, продовжував свої дослідження та наукову роботу. Уявімо, чого б ще досяг вчений, якби дожив до сучасних технологій, зокрема до екзоскелета з мозковим управлінням, який пропонує Esper Bionics.

А науковці каліфорнійського університету Сан-Дієго створили новий революційний мозковий імплант. Більше подробиць про нього і новітні протези, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Здається, у світі не існує речей, які українці не можуть використати для захисту…
Дивитись більше