У геномі людини виявили 223 гени, яких немає більше у жодної живої істоти на Землі

Загублений світ

Це може свідчити про контакти землян із космічними прибульцями…

З дитинства нас вчать, що людина походить від мавпи. І це попри те, що нікому із еволюціоністів ще не вдалося перетворити жодного сучасного примата на людину. Нових теорій про штучне створення людства дедалі більшає.

За ініціативи США у 1990 році розпочався міжнародний науково-дослідний проект «геном людини», який обійшовся у понад три мільярди доларів. У проекті крім американців брали участь кращі генетики Британії, Франції, Німеччини, Японії та Китаю. Науковці повністю розшифрували геном людини лише через 12 років. Але те, що вони виявили, безмежно дивує – він складається із 35 тисяч генів, 223 з яких немає більше у жодної живої істоти на Землі. Лише уявіть, це – третина нашого спадку, що відрізняє нас від найближчого родича шимпанзе!

Звідки взялися дві сотні генів, які зробили людину людиною? Невже над нами проводились експерименти? І якщо це так, то хто це робив і навіщо? Чому все більше науковців заглядають у Біблію, щукаючи там докази зв’язку людини та космічних прибульців? Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше