ТОП найбільш пекельних місць на планеті, де живуть люди

Загублений світ

Хто ж обирає собі такі місця для життя?

Якщо подивитися на глобус, то яскраво видно, що більшість місць на нашій планеті не придатні для життя: десь скаженіє лютий мороз, десь неймовірна спека, а десь – загазовано так, що просто дихати неможливо. Але знаходяться люди які обирають собі для життя саме такі філіали пекла на землі. Наприклад, Данакіль — пустеля на північному сході Африки, на терені північної Ефіопії. Вулкан Ерте-Але, що там знаходиться, вивергає лавові озера, навколо – жовтогаряча пустеля сірки.

Щосекунди тут можна провалитися на ще нижчий рівень пекла. Пустеля розташована на 110 метрів нижче рівня моря і вся вода, що сюди потрапляє, миттєво випаровується, лишаючи соляний шар. І тут, за вічної сорокаградусної спеки, живе цілий народ! Як вони там існують, та чому навіть не мають бажання кудись переїхати?

А також – в якому населеному місті стовпчик термометра не підіймається вище -48С? Де ведмеді живуть з людьми наче хатні тваринки? Та у якій країні світу зустрічається найбільше аномальних погодних умов? Ти повинен це побачити у проєкті «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Смертоносна цифра: який спеціальний шифр пов’язує найгучніші теракти світу

П’ятниця 13-го: чому її так бояться, і хто дійсно втрачає найбільше цього дня

Сила скарабея: навіщо єгиптяни клали в могилу золоту комаху

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше