Топ-8 неймовірних явищ, які неможливо пояснити

Загублений світ

Самозаймання, білі вогні Норвегії, монстр столичного будинку та інше

Те, що ми не можемо пояснити, лякає нас найбільше. Але, як не парадоксально, воно ж нас найбільше і цікавить. Дивіться добірку неймовірних явищ, які неможливо пояснити.

Самозаймання

Влітку 2013 в Індії сталося самозаймання. Поки мати поралася на кухні, в колисці спалахнув її малюк хоча вогонь пелюшки не зачепив. Полум’я збили, але впродовж місяця дитина, без причин, займалася ще тричі! Зрештою родина була вимушена переїхати, адже люди стали казати, що у хлопчика вселилися демони. До речі, історії відомі ще випадки самозаймання людини.

Білі вогні у небі міста Хессдален, Норвегія

Фото: animalworld.com.ua

Вогні невідомої природи вже сорок років з’являються біля містечка. Щомісяця до півсотні разів. Вони виникають поодинці або цілими групами. Хоча у цей час радари у небі жодних об’єктів не фіксують. Задля дослідження цього феномену навіть встановили автоматичну спостережну станцію, але все було марно. Примарні вогні бачать майже на усіх континентах, найчастіше над цвинтарями і болтами.

Літаючі вогняні кулі; водоспад, що рухається вгору; монстр столичного закинутого будинку; винахідник рідини, що викликає дощ; водяний смерч, що вмить перетворився на вогняний. Про ці неймовірні явища, які неможливо пояснити або зрозуміти дивіться у відео проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивіться також:

Що таке екзорцизм: як Католицька Церква готує священників, що виганяють бісів

В українських озерах зафіксували монстрів

ТОП-7 найдорожчих помилок багатих та знаменитих

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше