Топ-5 зафіксованих незрозумілих істот і сутностей

Загублений світ

З кожним роком незрозуміле все частіше потрапляє в об’єктиви телефонів та відеокамер. Пропонуємо вашій увазі просто неймовірну добірку доказів існування привидів!

Деякі відео з начебто потойбічними істотами можна з упевненістю назвати фальшивкою, але деякі і справді заслуговують на увагу.

  • Привид у шафі

Випадок стався у Японії. Наприкінці робочого дня у садочку лишилася дівчинка з вихователькою. На відео видно: щойно жінка пішла у справах, у шафі з’явився силует дівчинки. Подейкують, що то справжній привид, бо кілька років тому за загадкових обставин у цьому садочку померла вихованка.

  • Нічний переслідувач

Спочатку здається, що це просто тінь від чоловіка, але якщо придивитися, стає страшно: чорна фігура ніби чекала на нього. Примару чоловік не помітив, однак її зафіксувала камера.

  • Прогулянка по воді

Туристам спочатку здалося, що вони побачили міраж, але збільшуючи зображення, вони побачили постать чоловіка. Той спокійно йшов, однак під його ногами була вода – а точніше, озеро глибиною у 4 метри!

  • Пустельний єті

У Португалії  у об’єктив туристів потрапила незрозуміла істота – щось середнє між людиною і твариною. Пояснення так і не знайшли, а пізніше зафіксоване створіння прозвали пустельним єті.

  • Український привид

Привид зустріли й у столиці України – Києві. Чоловік, знімаючи вечірній трафік на набережній, випадково помітив рух під пішохідним мостом. У Києві багато екстремалів та руферів, однак істота була зовсім не схожа на людину.

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше