Таємний договір інопланетян з Гітлером: чому насправді обезлюділо селище в Тоскані?

Загублений світ

На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…

Італійське селище Кастельнуово де Сабіоні, що розташоване в регіоні Тоскана, колись було мальовничим місцем, де мешкали сотні людей. Проте в 1970-х роках це селище несподівано спорожніло, а його доля досі оповита таємницями. Офіційна версія свідчить, що причиною стали ерозії, викликані вугільними шахтами, які й змусили мешканців покинути свої домівки. Але є й інша, менш відома версія, яка пов’язує зникнення селища з інопланетянами та нацистами.

Під час Другої світової війни нацисти влаштували в Кастельнуово де Сабіоні справжню різанину – десятки місцевих мешканців були спалені живцем. Навіть через десятиліття після цих жахливих подій, на стінах деяких будинків залишилися загадкові символи, схожі на пентаграми. Ці знаки вивчають не лише історики, але й уфологи, які вважають, що це може бути своєрідна «мова інопланетян».

Існує версія, що саме в цей час нацисти уклали таємний договір із позаземними цивілізаціями. Метою цієї угоди було очищення території від людей. Проте з якихось причин завершити «операцію» вдалося лише через двадцять років після війни.

Дослідники аномальних явищ зазначають, що в 1970-х роках в районі селища неодноразово бачили НЛО. Після цих спостережень, як і в багатьох інших аномальних зонах, жителі просто покинули свої домівки.

Володимир Литовко, керівник відділу уфології та аномалістики науково-дослідного інституту прикладної еніології, стверджує, що випадки зникнення цілих населених пунктів в аномальних зонах не є рідкістю:

«В аномальних зонах, де ще й розміщені населені пункти, часто бачили, як приземлялися НЛО. Потім ці населені пункти зникали – люди звідти просто виселилися».

Але найцікавіше, що такі місця є й в Україні! Більше подробиць про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше