Таємниця шпиталю Пеннхарст

Загублений світ

Які страшні секрети ховає у своїх стінах найзагадковіша лікарня у США?

Шпиталь Пеннхарст, штат Пенсильванія (США), вже кілька десятирічь наче магнітом притягує до себе любителів містики та дослідників паранормальних явищ з усіх куточків світу. Раніше тут знаходилась психлікарня та школа для дітей із фізичними або розумовими недоліками, яку незабаром закрили через чутки про жорстоке поводження з дітьми. З того часу дурна слава покинутого шпиталю тільки зросла. Він перетворився на справжнє місце паломництва окультистів та просто любителів полоскотати нерви.

Але у 2008 році сталась подія, яка не на жарт сколихнула не тільки американців, а й увесь світ. У лісі неподалік шпиталю було знайдено відеокамеру із записом, на якому двоє молодих людей прогулюються шпиталем. просто під час запису одна людина зникає. Потім запис обривається. Протягом багатьох років полцейським так і не вдалося встановити, хто були ті двоє. А головне - куди вони зникли.

Останні роки на території Пеннхарсту навіть було створено щось на зразок «кімнати жаху», де актори проводять екскурсії для всіх бажаючих. Але таємниця сумнозвістного шпиталю так і залишилась нерозгаданою…

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше