Таємниці британських монархів: масони, секретні ложі та психічнохворі сестри королеви

Загублений світ

Масонство з давна оповито містикою і таємницями

Зі світовою верхівкою королеву Великобританії Єлизавету ІІ пов’язує не лише політика. Родини монархів, аристократів, банкірів і промисловців об’єднані між собою діловими та родинними зв’язками. Організовані в закриті ложі, клуби та комісії. Таке собі – сімейно-ділове павутиння. Наприклад, в Англії є об’єднана Велика ложа, яку очолює герцог Кентський, двоюрідний брат Королеви. А дід, батько, дядько та навіть чоловік Єлизавети були масонами.

Офіційна мета усіх масонських лож – благодійність та освіта. Обговорювати політику там заборонено. Однак нам із вами ніколи не розкажуть, хто там засідає, що насправді обговорює і які саме ритуали виконують. А в залежності від рівнів посвяти в одному колі можуть збиратися: бізнесмени, політики, члени королівської родини й фінансисти. Концентрація сили, еліти та великих грошей.

«Ця ложа об’єднує дуже багато структур. Тобто, на сьогодні масонство також підпорядковано британській короні і є одним з тих інструментів, за допомогою яких відбувається вплив на формування і світової еліти, і формування тих фінансових потоків, що роблять британську корону досить заможною», - розповідає ветеран зовнішньої розвідки Володимир Цибулькін

Але, якщо королівські родини так тісно пов’язані з братством, то чому королева Єлизавета ІІ всіляко намагається публічно дистанціюватися від масонів? Чому жоден з близьких родичів королеви не може назвати себе абсолютно щасливим? Та чому про важкохворих сестер королеви, які усе життя прожили у психлікарні, її піддані дізналися лише після їхніх похоронів?

Про усі таємниці королівської родини дивись у випуску проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Француз вбив свою родину, бо соромився власного безробіття

Банда зухвалих пенсіонерів пограбувала сховище в Лондоні

Коштовність, що знищила могутню династію

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше