Створив машину часу, щоб врятувати Лінкольна: Нікола Тесла міг подорожувати в минуле та майбутнє?

Загублений світ

Винахідник створив апарат під назвою «Перфоратор часу»…

Деякі конспірологи вважають, що спецслужби багатьох країн мають секретні програми, присвячені подорожам у часі. Одним з таких прикладів є проект «Пегас» США, який нібито існував у 1970-х роках. За словами деяких свідків, цей проект був частиною програми DARPA і мав на меті створення технологій для переміщення у часі.

Існують також повідомлення про те, що ФБР та ЦРУ володіють засекреченими документами, які описують явища, схожі на подорожі у часі. Деякі дослідники навіть стверджують, що ці документи свідчать про експерименти, пов'язані з використанням магнітних полів і квантової фізики для переміщення в інші часові періоди.

Уряд заохочував до цих експериментів відомих науковців та винахідників. Проект Ворденклиф Тіколи Тесли був призначений для створення порталів, щоб подорожувати у часі. Винахідник мріяв попередити вбивство президента Лінкольна.

Тесла створив апарат під назвою «Перфоратор часу». Його перші випробування пройшли у 1903 році. Партнер науковця нібито на 10 хвилин потрапив у минуле. Але ще 15 років потому Тесла з компаньйоном намагалися підкорити собі час. Але коли вони вже наблизилися до розгадки, влада раптово закрила проект, а лабораторія згоріла за незрозумілих обставин.

Більше про експерименти із подорожами у часі – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше