Смерть у млині: 24-річний хлопець вирішив спробувати себе у ролі хом’ячка, який цілодобово бігає у колесі

Загублений світ

Іноді вчинки людей змушують замислитися, чому інстинкт самозбереження працює не у всіх…

Іноді вчинки людей змушують нас замислитися, чому інстинкт самозбереження працює не у всіх. І якщо підліткову смерть ще можна списати на недосвідченість, то вчинки деяких дорослих просто не піддаються логічному поясненню.

Грег Кріс вирішив спробувати себе в якості хом’ячка, який цілодобово може бігати у колесі у своїй клітці. Хлопець заліз у колесо водяного млина і зробив кілька кроків. Колесо піддалося і задоволений Кріс почав розкручувати його все швидше і швидше.

Якщо хомяки можуть бігати у колесі годинами, то хлопець видахся вже через кілька хвилин. Він хотів вийти, але з’ясувалося, що зробити це не так то й просто – колесо розкрутилося занадто швидко. Хлопець був змушений бігти щоб не впасти, але запанікував і вирішив на повному ходу вискочити з колеса. Під час стрибка колесо, що оберталося на шаленій швидкості, завдало йому смертельного удару.

А от те, що утнула 44-річна Меган Фрай призвело до того, що поліцейські з переляку випустили у жінку 60 куль. Що зробила Меган, та про інші експерименти ціною власного життя дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше