Шокуюче відео: туристи стали свідками аварії космічного корабля прибульців? (ВІДЕО)

Загублений світ

Фахівці зараз активно вивчають ці вражаючі кадри…

Недавнє відео, зроблене в Каліфорнії, викликало справжню сенсацію серед вчених та любителів загадкових явищ. Туристи випадково зафіксували дивне палаюче тіло в небі, що спершу нагадувало падіння метеорита. Проте події набули несподіваного повороту: від об’єкта раптово відокремилася капсула, яка швидко набрала висоту та зникла в космосі.

Астрофізик Олексій Стєклов, фахівець з фізики планет, висловив припущення, що це могла бути орбітальна катастрофа, в якій брала участь інопланетна технологія. Він звернув увагу на те, що найцікавіший момент – це рятувальна капсула, яка зникла після відділення від головного об’єкта.

«Це орбітальна катастрофа, але найдивовижніше те, що відділилася капсула, рятувальна, і вона відійшла назад у космос», – поділився Стєклов своїм аналізом відео.

Фахівці зараз активно вивчають ці шокуючі кадри, і їхні припущення вже викликають дискусії у наукових колах. Чи дійсно ми стали свідками аварії космічного корабля прибульців, чи є більш земне пояснення цієї події – залишається питанням, яке, безсумнівно, потребує подальшого дослідження.

А є науковці, які впевненні – людство скоро стикнеться з інопланетним вторгненням. Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Єті – міф чи реальність? Загадка, яка не дає спокою дослідникам…
Сестра Симеона спантеличила своїм рішенням багатьох…
Дивитись більше