Шок! Президент ЦАР був людожером, мав 19 дружин та 77 дітей

Загублений світ

«У дитинстві я звикла захищати себе. Мій механізм це – самовиживання»…

Жан Бедель Бокасса – президент ЦАР та диктатора-канібал, який власноруч вбивав своїх коханок, а потім з’їдав їх. Проте 19 коханим жінкам тирана пощастило вижити, але на них чекала не менш жахлива участь – вони стали дружинами Бокасси і народили йому загалом, лише уявіть, 77 дітей!

«У дитинстві я звикла захищати себе. Мій механізм це – самовиживання, бо у нас не було вибору, ми були під тотальним контролем і мусили коритися батьку», - розповіла донька диктатора та авторка книги «У замку людожера» Марі-Франсе Бокасса.

Жорстокий диктатор не особливо переймався вихованням своїх дітей. Нащадки рідко спілкувалися з батьком. А якось один із синів проявив непослух і Бокасса на три місяці запроторив хлопця до в’язниці суворого режиму.

Якщо диктатор-канібал так вчиняв із власними дітьми, то лише можна уявити, як страждав народ ЦАР. Лише у «Загубленому світі» - ексклюзивні інтерв’ю тих, хто зміг пережити правління одного із найжорстокіших тиранів 20-го століття. А також – ексклюзивні бесіди з дітьми і колишніми дружинами Жана Беделя Бокасси. Які жахливі таємниці людожера вони розкрили – дивись просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше