Шок! Німецький вчений сфабрикував дослідження відомої теорії еволюції

Загублений світ

Існує чимало теорій нашого походження, проте майже кожна має АЛЕ…

Звідки ми узялися? Відповісти на це питання достеменно, поки, ніхто так і не зміг. Існує чимало теорій нашої еволюції, проте майже у кожній є факти, які не збігаються з дослідженнями, що проводять сьогодні – у еру розумних технологій. Ба більше – є й сфабриковані!

«Один із еволюціоністів – німецький вчений Ернест Геккель – взяв зародки жаби, риби, саламандри, кролика, людини та інших живих істот і зробив висновок, що зародки, начебто, абсолютно однакові. Але потім, більш чіткі дослідження, показали, що Геккель сфабрикував свої праці. За це його вигнали з університету і забрали у нього ступінь доктора наук. Але, нажаль, його малюнки до сих пір є в наших підручниках з біології», - каже кандидат технічних наук Валерій Решетинський, який також є президентом науково-дослідницького інституту генези життя та Всесвіту.

Ця організація під своїм дахом об’єднала вчених із різних галузей точних, природничих та гуманітарних наук. І усі вони дотримуються теорії «Божественного походження Землі». Що це за доктрина, у яку вірять навіть вчені-скептики, та на чому вона базується? Які відомі нам теорії про зародження життя на Землі теж з часом та розвитком технологій почали ставити під сумнів? Про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше