Село на Миколаївщині зникло на три дні: що сталося і до чого тут таємні експерименти влади?

Загублений світ

Село опинилося ніби під куполом – ззовні не видно, а в середині панувала мертва тиша…

Загадкова подія сталася ще у 1975 році. Водій рейсового автобусу не знайшов зупинку села Лупареве у Миколаївській області. У це важко повірити, але вона зникла на кілька днів разом із самим населеним пунктом.

Село опинилося ніби під куполом – ззовні його не видно, а в середині панувала мертва тиша: не було вітру, не співали пташки, не заїхала жодна машина, не прибула вантажівка з хлібом, телефони мовчали три дні.

«У той час моя сусідка дуже хворіла. Донька їй телефонувала декілька днів. Апарат ніби працював, але додзвонитися вона не могла», - розповіла мешканка селища Лупареве у Миколаївській області.

Зв'язок поновився так само раптово, як і зник. Тут же прибуло і начальство з області, але не для того аби розібратися із загадковою ситуацією…

 Чому ж тоді можновладці стрімголов прибули до зниклого на кілька днів селища? Чому вже за місяць там побудували психіатричну лікарню, як це пов’язано із дивним явищем яке там відбулося? І що кажуть про цей невідомий феномен науковці? Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Дивитись більше