Секс-агентки: яка їх роль у державі та які витончені маніпуляції використовують ці жінки

Загублений світ

Викрита російська шпигунка має IQ=162, що більше ніж у Білла Гейтса та Барака Обами…

Краса править світом і жінки, які нею володіють, дуже добре це знають. І зараз мова йде не про представниць найдавнішої професії, а про шпигунок перед чарами, яких не встояв ще жоден чоловік при владі. Як вони це роблять?

Професійні шпигунки діють витончено. Вони вираховують систему цінностей потенційної жертви, а потім майстерно удають, що сповідують ті ж самі ідеали. Вони копіюють позитивні аспекти людини, з якою спілкуються, і які допомагають проникнути у підсвідомість протилежної статі.

У 2012 році іспанські вчені встановили, що красиві жінки у буквальному сенсі зводять чоловіків з розуму. В ході експерименту 80 чоловіків вирішували різноманітні логічні задачі та коли дослід проводили у присутності красунь, в учасників сплутались думки і вони продемонстрували у рази гірший результат.

Яка викрита російська шпигунка має IQ=162, що більше ніж у мультимільярдера Білла Гейтса (IQ=140) та колишнього президента США Барака Обами (IQ=137)? Спеціальна косметика, цілий арсенал хімічних засобів та надсекретна техніка – що використовують шпигунки аби дістати інформацію і чому перед ними не може встояти жоден чоловік? Про це – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше