Секретне військо: «Загублений світ» розкаже про подвиги українських партизанів

Загублений світ

Як звичайні люди допомагають ЗСУ нищити російське військо…

16 жовтня о 17:00 на телеканалі 2+2 вийде випуск «Загубленого світу» про найгучніші спецоперації українських партизанів у тилу російських окупантів.  

На початку 2022 року в Україні прийняли історичний закон про основи національного спротиву, який дозволив цивільним захищати від ворога рідну землю, а ЗСУ проводити вишколи для партизанів. З вчорашніх аграріїв та бізнесменів почали готувати справжніх командос. Саме вони стали незримою силою, яка з перших днів повномасштабного вторгнення наводить жах на загарбників у кожному окупованому регіоні. Воїни влаштовують «бавовну», палять ворожу техніку, підривають склади і штаби росіян, а також ліквідують колаборантів – і все це під носом в окупантів.  

Як звичайні люди допомагають ЗСУ нищити російське військо, хто він – чорнобаївський месник, який здавав позиції загарбників, як мисливці полюють на окупантів і збивають їхні літаки, завдяки чому українцям вдається голіруч розбивати ворожі танки – розкаже ведучий Геннадій Попенко у новому випуску «Загубленого світу». 

Крім того, глядачі 2+2 почують таємниці найвідомішого партизана України та ексклюзивне інтерв’ю засновника руху спротиву на тимчасово окупованих територіях «Жовта стрічка», який є символом незламності й непокори ворогові.

Дивіться новий сезон інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ» щопонеділка о 17:00 на телеканалі 2+2.

Читай також:

Новини

Всі новини
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Історія партизана, Героя України Володимира Жемчугова…
Дивитись більше