Щоразу їх оминала смерть: рунічний амулет майже сто років рятує чоловіків однієї родини

Загублений світ

Обереги можуть мати різну форму та вигляд, але мають спільну мету – захистити власника…

Обереги — це своєрідний захисник від зла та нещастя, що може зазнати людина у повсякденному житті. Вони можуть мати різну форму та вигляд, але мають одну спільну мету – захистити свого власника від негативної енергії, злого ока, а інколи навіть від смерті. І у цьому впевнилася грецька родина, чоловіки якої у різні часи знаходилися на межі загибелі.

2018 року в Афганістані стався теракт – місцевий готель захопили терористи, які без розбору розстрілювали пожильців. Однією із їхніх майбутніх жертв мав стати і грецькій пілот Василіус Васілево, проте йому вдалося обманути вбивць, зімітувавши свою втечу. Чоловік сховався під ліжком і 18 годин пролежав там, у той час, як у його номері жили терористи. Василіус впевнений, що вижив завдяки рунічному амулетові, який дістався йому від батька, а тому – від його батька.

Просто неймовірно, але далекого 1940 року, під час Другої світової війни дідуся Василіуса Спірідона поранили пострілом у серце. Непритомного чоловіка доставили до госпіталю, але там він несподівано для усіх встав із нош. Виявляється снайпер влучив у кишеню, де знаходився амулет і саме він захистив його від кулі.

Згодом Спірідон передав реліквію своєму синові Матіасу. І, як не дивно, оберіг знову став у нагоді. 1994 року чоловік прямував із Алжиру до Парижа, коли літак захопили терористи. Бойовики, аби продемонструвати усю серйозність своїх намірів, вирішили застрелити когось із пасажирів і першою жертвою обрали Матіаса. Але коли терорист вже хотів натиснути на курок, то його увагу привернув кулон на шиї чоловіка. Це просто не вкладається в голові, але ісламіст впізнав його, адже бачив такий самий на фотографіях свого батька. З’ясувалося, що батьки Матіаса і терориста не просто були знайомі, вони разом воювали, а Спірідон навіть врятував товаришеві життя.

Цей неймовірний збіг обставин змусив бойовика не вбивати Матіаса. Що сталося далі – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше