Розсекречені архіви ФБР: НЛО, які напали на США с у 1942 році, могли бути дискольотами Гітлера

Загублений світ

Американські військові відкрили вогонь, але не завдали агресорові жодної шкоди…

Під час Другої світової війни Німеччина зробила значні досягнення. За декілька років нацисти запустили ракету в космос, створили перший реактивний літак і почали виробляти літаючі тарілки.

«Всі ці проєкти були частиною ідеології Аненербе», - стверджує професор КНУ імені Т.Г. Шевченка Петро Масляк.

Згідно з розсекреченими архівами ФБР, у ніч з 24 на 25 лютого 1942 року невідомі літальні апарати атакували Лос-Анджелес. Американські військові відкрили вогонь, але не завдали агресорові жодної шкоди. Хто пілотував загадковими НЛО, досі не встановлено. Деякі науковці вважають, що над територією США могли літати дискольоти Гітлера.

У 1939 році німецький професор Генріх Фокке запатентував перший у світі літак з вертикальним взльотом. Він мав форму блюдця. Згодом було створено серію схожих апаратів, що могли досягати висоти 2400 метрів та розганятись до 2000 км/год.

«Реально вони літали, - каже колишній співробітник зовнішньої розвідки СРСР Володимир Цибулькін. – Є документальні фотокартки, свідчення людей, які бачили ці дискольоти і свідчення тих, хто спілкувався з учасниками польоту».

Секрети німецьких літаків і досі викликають багато питань. Чи були вони справжніми? І якщо так, то що стало з цими технологіями після війни?

Більше подробиць дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше