Розмноження у космосі: чи можливо зачати дитину у стані невагомості?

Загублений світ

Поки такі експерименти не проводилися, але…

Сьогодні, щоб дістатися на Місяць на космічному кораблі, знадобиться щонайменше кілька діб. Політ на Марс триватиме більше ніж пів року. Та у 2016 році канадська компанія Imagine aire оголосила про створення сонячного експресу, який зможе рухатися до трьох тисяч кілометрів за секунду. Тож скоро з вікна космічного експресу ми зможемо милуватися космічними краєвидами. А отже і проводити там відпустки та навіть медовий місяць. А якщо такі романтичні подорожі стануть можливими, виникає питання – чи можливе розмноження у космосі?

Річ у тім, що в умовах невагомості тіла чоловіка та жінки не зливаються в єдиному пориві пристрасті, а відлітають одне від одного в протилежні сторони. Але секс у космосі таки можливий. Для цього буде потрібно ліжко та кріплення, які не дадуть тілу відлетіти.

Проте це лише припущення, адже поки такі експерименти в космосі не проводилися. А якщо все ж таки перші люди поїдуть колонізувати Марс, то будуть там зайняті трошки іншими – виживанням. То чи можливо буде заселити Червону планету і народити там дітей? Відповіді – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше