Ризикнув життям заради рекорду: американець стрибнув без парашута з висоти майже вісім тисяч метрів

Загублений світ

Це був каскадер Люк Ейкінс…

Американець Люк Ейкінс відомий каскадер та актор, який здобув чимало вражаючих досягнень у своїй кар'єрі. Наприклад, у 2012 році він виконав роль каскадера під час церемонії відкриття Літніх Олімпійських ігор в Лондоні, де здійснив вражаючу акробатичну секцію, використовуючи троси та платформи для залізничних вагонів.

Проте вже у 2016 році зробив те, від чого просто захоплює подих, серце починає битися скоріше, а мозок відмовляється вірити очам. Люк Ейкінс на висоті 7,5 тисяч метрів вийшов з літака без парашута! Просто неймовірно, але таким чином він почав свій рекорд. А на землі відчайдуху чекали більше сотні людей, які стояли поряд із двома величезними сітками – 30 на 30 метрів. Саме у таку мішень він мав влучити і влучив.

І хоча за плечима Ейкінс більше 18 тисяч стрибків із парашутом, від такого трюку у нього перехоплювало подих. Адже на висоті 8 км повітря розріджене і ним неможливо дихати. Вільне падіння Люка тривало півтори хвилини і весь цей час його близькі із страхом вдивлялися у небо. Рекорд був встановлений. Момент приземлення у гігантську сітку з такої висоти – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Новини

Всі новини
Антарктида залишається одним із найбільш загадкових місць на планеті…
Вони духовна підтримка армії, поліції, лікарень та навіть в'язниць…
Дивитись більше