Риболовля після смерті: британці змішали прах друга з наживкою і зловили рибу, про яку мріяли роками

Загублений світ

Унікальний спосіб вшанувати пам'ять затятого рибалки…

Британці Джон, Пол і Ронні були затятими рибалками, які любили пригоди і завжди шукали найбільшу рибу. Вони разом подорожували світом, відвідуючи найвідоміші рибальські місця, мріяли про величезний улов, який стане для них перемогою. Але у 2016 році життя Ронні трагічно обірвалося через хворобу, і це змусило Джона та Пола задуматися над тим, як гідно вшанувати пам'ять свого друга.

Друзі вирішили зробити це в зовсім незвичайний спосіб. Вони взяли прах Ронні та вирушили до парку Юрського періоду в Таїланді — місця, відомого своїми великими озерами й рибальськими можливостями. План був унікальний: змішати прах Ронні з наживкою, закинути її у воду та спробувати зловити омріяну велику рибу.

Ця риболовля стала справжньою пригодою. Джон і Пол закинули наживку з прахом свого друга, і невдовзі їм пощастило: на гачок потрапив короп вагою 80 кілограмів. Це була саме та велика риба, про яку вони мріяли роками. Після зйомки пам'ятної фотографії коропа обережно відпустили назад у озеро. Так частинка Ронні назавжди залишилася в рибальському раю, де він востаннє «порибалив».

Та щоби зловити куди більшу рибу, доведеться вирушити у справді дику мандрівку. Більше подробиць про це дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Проте лише семеро людей на планеті з ними можуть контактувати…
Це дозволило повернути рослину у виробництво після її заборони у 20-му ст…
Дивитись більше