Птахи атакують: крилаті все частіше нападають на людей

Загублений світ

Вчені назвали причини таких випадків

Минулих років південь Австралії окупувала мафія. І це були справжні летючі термінатори. Вони нанесли чимало збитків – обірвали дроти інтернету та телефонів, розбили сотні вікон, поламали стріхи дерев. І це були… папуги! А вони ще ті нахаби. У Новій Зеландії ці летючі бунтарі не бояться навіть поліції. До того ж, вони вправно розбирають на деталі авто!

Читайте також: Вимирання бджіл може призвести до глобальної катастрофи

Непереливки із птахами і британцям. Чайки атакують всіх без винятку – і дорослих, і дітей. Їм байдуже – вони змітають будь-яку їжу, де б вона не лежала. А суворі  крачки нападають навіть на  фотографів – вони так розважаються. Білорусь теж відчула на собі пташину агресію. Якось білоруський мисливець ледь відбився від сови. Нападниця  двічі атакувала чоловіка. А в голландському містечку двадцять мешканців стали жертвами сови.

Науковці впевнені – аномальна поведінка птахів – це наслідок кліматичних змін та людського втручання. І ті, що раніше жили у лісових хащах починають атакувати наші домівки. Про всі ці лиходійства дивіться у сюжеті програми «Загублений Світ» - це більше ніж ти думаєш!

Loading...

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше