Поки прибульці подорожують всесвітом, ми навіть не можемо гарантувати їхнє існування

Загублений світ

Для чого ж потрібні кротові нори: і ні, підземні тварини тут ні до чого...

Окрім чорних дір, в нашому всесвіті є ще й білі. Астрономи припускають, що з'єднання чорної та білої дір може створювати просторовий тунель між різними світами. Вчені продовжують спостерігати за цими об’єктами, щоб краще зрозуміти їхню природу. Але вже існують цивілізації, які освоїли технологію будівництва кротової нори. Про це свідчать знімки, де видно, як відкривається портал темної матерії перед зникненням НЛО.

 «Можливо НЛО проявляються з інших вимірів, через своєрідні портали, своєрідні кротові нори, і це може робити та цивілізація, яка досягла цих технологій. Більшість спостережень НЛО пов’язані з тим, що вони з’являються, пролітають якийсь проміжок та зникають. Тобто це не виглядає так, що якась армада кораблів летить із космосу, прилітає, знову стартує, улітає на велику свою далеку планету. Міжзоряні подорожі це велика проблематика», - розповідає Артем Білик, дослідник аномальних явищ.

Аби кротова нора була придатна для подорожі, вона повинна мати великий розмір та існувати досить довго. Джон Фрідман, фізик із Університету штату Вісконсин, вважає, що створення функціональної кротової нори поки що неможливе для нашої цивілізації. Бо навіть для нори розміром із яблуко потрібно стільки енергії, скільки сонце виробляє протягом 100 мільйонів років.

Але мікроскопічні кротові нори утворюються навколо нас. В них не прогнозований час прибуття, а місце призначення невідомо. Але для переміщення можна буде навіть не рухатись з місця, якщо ми навчимося перетворювати свої тіла на інформацію та відправляти її будь-куди зі швидкістю світла.

Чи дійсно прибульці розумніші за нас? Невже людство навчиться подорожувати всесвітом? І як це відбувається? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про космічні портали в інші цивілізації. Дивись у новому випуску «Загубленого світу» вже зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше