План евакуації землян: чому його в терміновому порядку почали розробляти

Загублений світ

Ситуація така, що зволікати більше не можна…

Раніше навіть думка про колонізацію людством інших планет сонячної системи здавалася фантастикою. Сьогодні ж ситуація така, що зволікати більше не можна – фантастику треба втілити у життя. Наша планета не може існувати вічно. На Землю постійно чатує небезпека з космосу, вже не кажучи про ресурси, які вже на межі зникнення. Учені прогнозують страшні картини кліматичного апокаліпсису і якщо всі ці прогнози справдяться, то людській цивілізації не вижити у межах Землі.

Такі невтішні перспективи змушують учених вже сьогодні розробляти план евакуації землян. «Земля – це наша колиска, але не можна вічно жити у колисці. Полетіти може, поки що, незначна частина людей. Але нехай принаймні вони збережуть наші гени і людство розмножиться десь на Марсі чи Місяці», - каже доктор фізико-математичних наук, професор Борис Родіонов.

Чи можливо жити у космосі тривалий час? Які катаклізми чекають на Землю у майбутньому на думку вчених? Та чи можливо ще щось змінити? Про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше