Пиловий скульптор, роботи якого вартують від $600 тисяч: британець збирає пил і трансформує його у тривимірні композиції

Загублений світ

Як заробляти гроші з пилу знає Пол Хазелтон…

Те, що кожен з нас давно б вже витер ганчіркою, для Пола Хазелтон найцінніша у світі сировина. Він – відомий на увесь світ пиловий скульптор.

Чоловік збирає пил скрізь, де буває і сортує його на різноманітні пакетики – окремо з меблів, картин, підвіконня чи підлоги. Пол змочує це все водою і повільно висушує, а потім трансформує у тривимірні композиції: химерні скелети комах, фігурки людей чи предмети інтер’єру.

«Для мене мистецтво – це відхилення від норми життя. І воно може відхилятися у зовсім різні сторони. Іноді мистецтво заводить тебе у непролазні нетрі, але треба не зупинятися та йти далі», - каже Пол Хазелтон.

Роботи Пола зі звичайного домашнього пилу приховують у собі глибоку філософію. Але найцікавіше – вартість цих робіт. Ціна на його пилові скульптури на аукціонах стартує від більш ніж $600 тисяч!

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше