Підводний люкс Гітлера: нацисти могли втекти до Аргентини на розкішних субмаринах

Загублений світ

Мова йде про таємничі човни 21-шої серії…

Багато дослідників вважають, що Гітлер інсценував власне самогубство та разом з поплічниками втік до Аргентини після капітуляції Німеччини у Другій світовій війні. Існує думка, що для втечі вони могли використати субмарини 21-шої серії, які були революційними для свого часу.

Загалом Гітлер збудував 118 підводних човнів такого типу, а найцікавіше, що жоден з них не брав участь у Другій світовій. Одну із таких нацистських субмарин 21-шої серії перетворили на музей у німецькому Бремергафен.

Увагу відвідувачів одразу привертає те, що субмарину обладнано усім необхідним для тривалої мандрівки: зручними ліжками, персональними санвузлами, кухнею та просторими каютами. Капітан першого рангу ВМС США у відставці Гарі Юрій Табах зазначив, що це нечувана розкіш, як для військового підводного човна:

«Навіть на найкращих американських субмаринах екіпаж вимушений їсти стоячі через катастрофічний брак місця. На матроса в нас відведено менше місця, ніж на в’язня-вбивцю в тюрмі».

Натомість на нацистських субмаринах були повноцінні обідні столи, аби гітлерівці-втікачі могли хильнути пива під час круїзу на інший бік Землі. На переконання конспірологів, деякі з гітлерівських субмарин досі на ходу і перебувають на службі у його послідовників!

Більше цікавих подробиць про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Проте лише семеро людей на планеті з ними можуть контактувати…
Це дозволило повернути рослину у виробництво після її заборони у 20-му ст…
Книга має вражаючі розміри – метр заввишки й 30 см завширшки…
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Дивитись більше