Під час трансу в жінку вселився гуманоїд з іншої цивілізації: що він розповів?

Загублений світ

Таємниця інопланетного спостереження розкрита…

У світі паранормальних явищ з’явився новий сенсаційний випадок. Володимир Куровський, дослідник ведичних знань та голова об’єднання слов’янської ведичної культури «Родосвіт», став свідком незвичайної події під час своєї практики. Одного разу до нього звернулася жінка зі скаргами на те, що всі в її роду рано вмирають.

Щоб допомогти жінці, Володимир вирішив ввести її в транс. Проте під час сеансу сталося те, чого він ніяк не очікував.  

«Я консультую людину, а в неї починає змінюватися обличчя – воно стає сірим і трикутним, очі стають чорними. В мене підіймається волосся, мені стало моторошно», – згадує Володимир.

За його словами, жінка почала говорити чоловічим голосом, схожим на звук ніби з труби. Це був момент, коли Володимир зрозумів, що користуючись трансовим станом жінки, в неї вселився гуманоїд з іншої цивілізації!

Цей гуманоїд виявився налаштованим дружелюбно та пояснив, навіщо його цивілізація спостерігає за землянами.

«Він сказав, що вони надрозвинена технічна цивілізація, яка втратили можливість духовного зросту. В них ніби не розвиваються вищі духовні оболонки. І тому вони спостерігають за нашими обрядами, добротою, милосердям, аби навчитися робити так само», – розповів Володимир.

За словами Володимира, гуманоїд, який ніби вселився в тіло його клієнтки, розповів, що часто представники його цивілізації прилітають і туди, де згодом мають відбутися катастрофи та війни. А особливо їх цікавлять місця тестування зброї.

Більше подробиць про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Апокрифи розповідають про те, що Ісус Христос був звичайною людиною…
Дивитись більше