Парк ексклюзивних авто у Києві: барбершоп на колесах, сіті-бас, баггі, монстр-траки та автоамфібія

Загублений світ

Жодна з цих машин не має аналогів у світі...

В нашій країні умільців чимало. У найкрутішому автопарку в Україні більше 30-ти машин, але жодна з них не має аналогів у світі. Ексклюзивні лімузини, чудернацьки монстр-траки, пересувний ресторан, барбершоп на колесах та навіть – автомобіль-амфібія. І головне – усі машини-красені були створені ледь не з брухту, а тепер коштують десятки тисяч доларів.

Проте перлиною колекції є найбільший у світі баггі (легкий автомобіль високої прохідності для їзди бездоріжжям – ПРИМ.РЕД).

«Конструкція потужна. Ми ставили на неї тридцять чоловік, які розгойдуючи, намагались зламати – каже винахідник Олександр Душко – Але двигун у цьому баггі ще потужніший».

У ньому понад 500 кінських сил і цей супе-баггі здається в оренду. Сьогодні це один із найпопулярніших атракціонів у Києві. Як машина розважає людей? Чому стала незамінною під час пандемії? Які ще диво-авто є у власника найкрутішого автопарку України? А також – дивись історію кенійського хлопця, який дуже мріяв про авто проте не міг його собі купити і тому зробив сам із брухту. Про це у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше