Найнебезпечніший привид світу: полтергейст з кладовища в Шотландії завдає тілесної шкоди туристам

Загублений світ

Чи ризикнули б відвідати одне з найбільш моторошних місць на планеті?..

Кладовище Грейфраерс в Единбурзі стало відомим не лише через свої історичні могили, а й через жахливі випадки, пов'язані з полтергейстом «кривавого» Джорджа Маккензі. Дух цього колишнього військового, який за життя відзначався неймовірною жорстокістю, почав проявляти себе з 1999 року.

Все почалося після того, як безхатько, шукаючи притулок, заліз до склепу Маккензі, випадково перевернувши його труну та потривоживши останки. З того часу туристи, які наважувалися відвідати це похмуре місце, почали повідомляти про незрозумілі тілесні ушкодження. Люди скаржилися на синці, подряпини, а іноді навіть на переломи, які виникали раптово.

За словами екстрасенса Анни Єфремової, агресивна поведінка полтергейста може бути наслідком неприкаяності душі:

«Є агресивні душі, які ведуть себе дуже відкрито. Для них Пекло – саме на Землі. А коли душа була агресивна за життя, то і після смерті такою залишається».

Через безліч скарг і дивні інциденти влада кладовища навіть закривала доступ до могили на певний час. Однак через значний інтерес серед туристів, місце знову відкрите для екскурсій. Відвідувачі все ще ризикують зустріти на власному досвіді гнів «кривавого Джорджа».

Чи ризикнули б відвідати одне з найбільш моторошних місць у світі? Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Антарктида залишається одним із найбільш загадкових місць на планеті…
Вони духовна підтримка армії, поліції, лікарень та навіть в'язниць…
Дивитись більше