Найбагатші готуються до кінця світу: скільки коштують апартаменти в останніх сховищах людства

Загублений світ

Там є басейн, тренажерний зал та навіть поля для гольфу…

Сурвайвалізм (від англ. survival – виживання) – це активна підготовка до кінця знайомого нам світу. Втім, його адепти вже давно не носять капелюхів з фольги та не проповідують настання судного дня. Останніми роками сурвайвалізмом захопилися найбагатші люди світу.

Епіцентрами нової моди стали Кремнієва долина та Нью-Йорк. Найбільші прихильники сурвайвалізму – власники міжнародних корпорацій. На попит найвибагливіших клієнтів відразу відгукнувся бізнес.

Колись закинута шахта балістичних ракет в Канзасі перетворилася на елітний житловий комплекс для тих, хто лишиться вживих. Тут власників житла чекатиме ціле захищене місто із надкомфортними апартаментами, системами фільтрації води та повітря, тренажерним залом та навіть басейном. Місце на такому постапокаліптичному «лайнері» обійдеться в півтора мільйона доларів.

Скільки коштують бомбосховища у Ізраїлі? Як до ядерної війни підготувався блогер з Англії? Чому сурвайвалізм стає дедалі популярнішим – дивись у сюжеті «Загубленого світу» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше