Нанотехнології у 1500-річному артефакті: «Чаша Лікурга» та інші речі з паралельної реальності

Загублений світ

Їхнє походження не можуть пояснити й досі…

У музеях світу зберігаються предмети, що викликають захват й навіть страх. Ба більше – вони можуть бути свідченням про існування паралельних світів!

Одним із таких загадкових артефактів є 1500-річна «Чаша Лікурга». Ця чаша, яка зараз виставлена в Лондонському музеї, має надзвичайні властивості: колір її змінюється залежно від рідини, яку в неї наливають. Вода робить її блакитною, а олія – червоною. Секрет цього феномену – у мікроскопічних частинках золота, срібла та інших кольорових металів, що вбудовані у скло. Сьогодні ми називаємо це нанотехнологіями. Але як ними могли володіти більше тисячоліття тому?

Вчені зазначають, що деякі наукові відкриття, до яких людство прийшло лише нещодавно, могли бути відомі вже давно. А можливо, вони прийшли до нас з іншого світу, з паралельної реальності.

«Ми знаходимо чимало доказів, різноманітних артефактів на планеті Земля. Не кажучи вже про будівництво великих пірамід, які існують скрізь по світі. Безумовно, предмети є, і вони можуть впливати», - каже парапсихолог Олександр Жарков.

Чи можливо, що деякі з цих артефактів – це сліди з іншого світу? Це питання залишається поки без відповіді. Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
50 тисяч років тому в Південній Африці вже існувала вугільна промисловість…
Дивитись більше