Майстер-клас з ліплення сніговиків від Геннадія Попенка

Загублений світ

Ведучий "Загубленого Світу" у інтерв’ю виданню "Телескоп" відкрив сімейні секрети ліплення сніговиків та розповів як не захворіти після активного відпочинку взимку.

Усі полюбляють зимові розваги: катання на санчатах, лижах, гра у сніжки та ліпити сніговиків. І відомі телеведучі не є винятком. Геннадій Попенко обожнює проводити час зі своєю родиною. А взимку вони всі ліплять сніговиків.


"Сніговиків ми з рідними обожнюємо. Один із улюблених персонажів моєї доні Богдани – сніговик Олаф із мультфільму «Frozen». Іноді сніговими бувають гігантами, іноді – маленькими. Інколи – це антропоморфні фігури, а інколи – казкові персонажі. Трапляється, що у дворі з’являються цілі снігові родини".



Така любов до сніговиків у родині Геннадія – спадковість.

"Певно, це в нашій сім’ї спадкове. Ще кілька років тому мій батько виліпив для своєї онуки (моєї доні) цілого снігового дракона. Настільки величезного, що на ньому можна було сидіти!"

Та у Попенків ліплення не закінчується лише сніговиками. Із донечкою вони створюють цілі снігові нори.




Геннадій запевняє, що ніяких таємниць у ліпленні немає. Потрібно просто дати волю фантазії та отримати задоволення від процесу. Головне – дбати про своє здоров’я.

"Найголовніше мистецтво у ліпленні сніговиків – це не захворіти. Після того, як зліпиш снігові кулі, поносиш їх, 100% спітнієш у теплому одязі. Ми навіть одного разу ледь не відмінили відпустку через нежить, що причепилася до всіх після сніговикомейкінгу. Тож, дружня порада сніговиколіпам – використовуйте спортивну термобілизну. Таку ж як для катання на лижах чи сноубордингу. І да прибуде з вами сила і творчість!"


Редакція сайту 2+2 бажає вам щасливих новорічних свят! Проводьте час у колі родини та друзів!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше