Маленька, але смертоносна: яка риба може перетворити людину на скелет лише за лічені хвилини?

Загублений світ

За розміром вони не більші за українського карася, але…

Тропічні річки приховують безліч небезпек, але одна з них особливо відома своїм жорстоким методом полювання. Мова йде про піраній – невеликих, але надзвичайно агресивних риб, що наводять жах на людей і тварин в Амазонці.

«Батько мого друга випив трохи місцевого самогону – кашаси, і вирішив поплавати в річці. На його руці була маленька рана, але це його не зупинило. Однак, те, що трапилося потім, шокувало всіх. Його атакували піраньї – зграя риб обгризла його до кісток, залишивши тільки черевики», - поділився страшною історією про те, як піраньї знищили людину за лічені хвилини місцевий рибалка.

Ці історії можуть здаватися неймовірними, але, як виявилося, піраньї дійсно здатні на миттєві напади. Хоча за розміром вони не більші за українського карася, їх головна сила полягає у зграйній поведінці. Піраньї нападають разом, і їхні зуби такі гострі, що можуть перетворити навіть велику жертву на кістяк всього за декілька хвилин.

«Піраньї одразу починають атакувати, і чим більше їх у зграї, тим більшу жертву вони можуть з'їсти. Поранені тварини або люди виділяють речовину, яка приваблює цих хижаків. Як тільки вони відчують запах крові, вони миттєво злітаються на жертву і починають її обгризати», - розповів президент всеукраїнського риболовного об'єднання «Громада рибалок України» Андрій Неліпа.

Більше цікавих подробиць про те, Хто ховається в темних глибинах води на нашій планеті, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Апокрифи розповідають про те, що Ісус Христос був звичайною людиною…
Дивитись більше