Яку жахливу таємницю приховує закинута дитяча психіатрична лікарня у США?

Загублений світ

Навіть поліція говорить про містифікацію у Пенхарстському шпиталі…

Існує багато свідчень людей про помсту покійників. Факти зустрічаються по всьому світу. А одна із найзагадковіших подій, пов’язана з цим явищем, трапилася у США. Дванадцять років тому там оприлюднили відео, яке до сьогодні вселяє страх у всіх, хто його бачив. На ньому зафіксовано момент зникнення двох мисливців за привидами.

Сталося це у покинутій психлікарні, сумнозвісному Пенхарстському шпиталі, лікарні для дітей із вадами розвитку. Заклад закрили у 1987 через виявлені факти жорстокого поводження з маленькими пацієнтами. С тих пір це місце приваблювало сотні дослідників паранормальних явищ. Але відвідавши закинуту лікарню, вони потрапляли до справжньої з травмами, ранами та нервовими розладами. А те, що сталося тут у 2008 році, шокувало усю Америку.

У лісі, неподалік Пенхарстського шпиталю, чергові туристи натрапили на новеньку відеокамеру з моторошним сюжетом. Що на відео і чи можливо це логічно пояснити? Та чому людей на плівці досі так і не знайшли? Приголомшливі подробиці дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Дивитись більше