Літак у майбутнє: «Загублений світ» розкаже про новітню історію світової авіації

Загублений світ

Крім того, у випуску покажуть найцікавіші аеропорти на планеті…

26 серпня о 17:00 на телеканалі 2+2 вийде новий випуск інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ. Літак у майбутнє», який розкаже про новітню історію світової авіації та внесок українців у її розвиток.

Loading...

Автор і ведучий програми Максим Сухенко розповість, якими стануть перевезення майбутнього та коли пасажири літатимуть на супершвидких і комфортних літаках. Глядачі побачать чудернацькі величезні транспортні судна та познайомляться з Дмитром Антоновим – легендарним командиром найбільшого транспортного літака на планеті АН-225 «Мрія», що встановив понад 200 світових рекордів та був знищений російською армією на початку повномасштабного вторгнення. В ексклюзивному інтерв’ю пілот розповість, що залишилось від «Мрії», які судна прийдуть їй на заміну та які вантажі возить українськими літаками нині.

Крім того, у випуску покажуть найцікавіші аеропорти світу. Це найбільший на планеті аеропорт імені Короля Фахда в Саудівській Аравії, площа якого трохи менша за Київ. Найкращі повітряні ворота світу - «Чангі» у Сінгапурі, що вражають власним зоопарком, водоспадами, тропічними садами й атракціонами. А також найнебезпечніший аеропорт – «Хуанчо-Іраускін» на острові Саба з найкоротшою злітною смугою, яка проходить по скельному виступі підніжжя гори та «пірнає» у воду.

Тож не пропусти новий випуск інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ. Літак у майбутнє» 26 серпня на телеканалі 2+2 о 17:00!

Читай також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше