«Курськ опиниться під водою»: Ванга передбачила трагедію підводного човна

Загублений світ

Це пророцтво збулося в серпні 2000 року…

У серпні 2000 року у Баренцовому морі затонув атомний підводний човен «Курськ». Трагедія, яка забрала життя 118 членів екіпажу, шокувала світ. Однак ще більше здивувало те, що це передбачила всесвітньо відома болгарська провидиця Ванга задовго до того, як відбувся цей інцидент.

Пророцтво Ванги здавалося на перший погляд нереальним. Ще за кілька десятиліть до катастрофи вона сказала: «Курськ опиниться під водою». У той час це виглядало як маячня, адже місто Курськ знаходиться за тисячу кілометрів від найближчого моря. Тоді ніхто не міг передбачити, що йдеться не про місто, а про військовий підводний човен.

«Вона сказала, що Курськ потоне, але ніхто не міг уявити, що мова йде про підводний човен», — згадує Ваня Станєва, учениця Ванги.

Це пророцтво стало одним з багатьох загадкових передбачень, які збулися через роки. Легендарна ясновидиця передбачила історію людства аж до далекого 51 століття. Саме тоді, за її пророцтвом, світ закінчитеся.

Більше цікавого про Вангу дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Єті – міф чи реальність? Загадка, яка не дає спокою дослідникам…
Сестра Симеона спантеличила своїм рішенням багатьох…
Дивитись більше