Космічні прибульці чи гості з майбутнього: хто «стояв за спиною» Гітлера?

Загублений світ

Їх називали таємними вчителями фюрера…

Члени нацистської таємної організації Аненербе неодноразово їздили до Тібету. Можливо саме завдяки здобутим там знанням їм, за короткій проміжок часу, вдалося зробити неймовірний стрибок у технічному прогресі. Наприклад, вони майже створили атомну бомбу, навіть намагалися воскрешати мерців, аби зробити армію зомбі.

Але є ще відомості про, так званих, невідомих, які на думку нацистської верхівки, «стояли за спиною» Гітлера та забезпечували йому могутність. Ходили чуткі, що це могли бути космічні прибульці або навіть – гості з майбутнього. «Гітлер був контрольованим за допомогою телепатії, гіпнозу, тощо. Вони могли впливати на нього, діяти через нього», - дослідник аномальних явищ Ігор Міхеда.

До речі, одним із завдань таємничої Аненербе була комунікація з цими невідомими або, як їх ще називали, таємними вчителями. То хто ж ці люди Х, до думки яких Гітлер завжди прислухався? І яку найбільш сенсаційну гіпотезу висунув німецький історик, який десятиліттями вивчав біографію фюрера? Про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше