Китайський пасічник пережив 2000 укусів бджіл: 55-річний Гао обмазався медом і посадив на своє тіло 1 мільйон 100 тисяч бджіл

Загублений світ

І це далеко не всі дивні захоплення людей…

Сучасний світ просто схиблений на популярності, а з появою інтернету прославитися стало ще простіше. Кожен може зняти себе на відео та викласти до мережі, тож на які лише вчинки не наважуються люди аби привернути до себе увагу.

Наприклад, 55-річний китайський пасічник Гао Бінго з голови до ніг обмазався медом і посадив на своє тіло 1 мільйон 100 тисяч бджіл. А це, лише уявіть, 109,05 кілограмів живої ваги. Здогадатися, що гігантський рій вкриває живу людину, можна було лише за тліючою цигаркою, яку Гао Бінго палив, аби бджоли не обліпили повністю рота і чоловік міг дихати.

Під час експерименту китаєць отримав 2000 бджолиних укусів, а температура його тіла піднялася до 60 градусів. Попри смертельну небезпеку Гао Бінго досяг своєї мети – потрапив до книги рекордів Гіннеса.

Проте, це далеко не всі дивні захоплення людей. Наприклад, вас точно здивує, що крутий «пірат Карибського моря» Джонні Депп, коли залишається наодинці, любить грати у ляльки, а красуня Анджеліна Джолі з дитинства захоплюється холодною зброєю. Шокуючі подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше