Кариби: ТОП найбільших небезпек островів

Загублений світ

Райська природа цього місця має оманливе враження

Райські острови. Напевно немає у світі людини, яка б не мріяла там побувати. Багато хто з наших співвітчизників віддають перевагу відпочинку на остовах з неймовірною природою. Наприклад, таких як Карибські. Але лише місцеві знають, що райська природа островів має оманливе враження. Адже за секунду сад тропічних насолод може перетворитися на пекло.

Щороку, з липня по жовтень, туристи тікають з Карибських островів, адже там починаються урагани і такі, що балів руйнації не вистачає аби оцінити їхню міць. Щороку природа показувати свою міць та силу. І в котрий раз нагадує людям, що не вони головні на планеті.

Ті, хто не встиг вчасно покинути Кариби і кого стихія застає у морі, моляться аби повернутися на сушу живими та неушкодженими. Навіть двадцятиповерхові круїзні лайнери, які зовні здаються такими неприступними та безпечними, стихія розкидає як іграшкові.

Урагани у Карибському басейні вирують мало не по півроку. Тож, якщо ви плануєте подорож до Карибських островів, радимо вам подивитися ТОП найбільших небезпек на Карибських курортах. Подробиці – у відео проєкту «Загублений світ»:

Loading...

Дивіться також:

НЛО, якому понад 5 000 років: що знайшли на дні Бермудського трикутника

Перший підводний будинок: хто його побудував та які там були умови

Заворожують до смерті: топ неймовірних та небезпечних місць планети

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше