Інопланетний корабель чи частина комети: орбіту Сатурна перетнув невідомий об’єкт

Загублений світ

Він пролітав на швидкості 25 км/секунду…

Незвичайний об’єкт зафіксувала система телескопів на Гавайях. Він пролітав на швидкості 25 км/секунду. Коли науковці вперше переглядали дані, то подумали, що це – комета. Проте, більш детальне вивчення, дало просто приголомшливі результати.

«Коли ми побачили його, то спершу подумали, що це – астероїд. Тому що, у нього не було хвоста, як у комет. Але коли ми провели більше спостережень, то зрозуміли, що воно має ефект ракети який є у комет», - розповідає доктор філософії Алан Джексон.

Швидкість загадкового космічного об’єкта, до того ж, вп’ятеро перевищувала швидкість будь-якого відомого астрономам тіла такого розміру. Також науковці ніяк не могли знайти пояснення абсолютно суперечливим фактам про які дізналися. Їм взагалі вперше довелося досліджувати космічний об’єкт, який прибув не з нашої Сонячної системи.

Та насправді сенсаційну заяву зробили науковці Гарвардського університету. Вони визначили, що це за об’єкт. Їх слова спантеличили світ! Про що дізнались вчені? Та які є приголомшливі теорії появи космічного гостя у нашій системі? Подробиці – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше