Інопланетні зонди чи літаючі хробаки: як пояснити невідомі об’єкти, які потрапили на фото і відео у багатьох куточках світу?

Загублений світ

Деякі криптозоологи взагалі оголосили їх – невідомими науці небесними рибами…

У 1994 році американський уфолог Хосе Ескамільйо здійснював любительску зйомку в штаті Нью-Мексико, сподіваючись упіймати НЛО. У якийсь момент чоловік зафіксував невеликий невпізнаний об’єкт у формі стрижня з багатьма крилами. Після оприлюднення відео, з’ясувалося, що подібні об’єкти не раз потрапляли на фото і відео по всьому світу. Цю оптичну ілюзію прозвали «летючі стрижні» і вона, впродовж останніх трьох десятиліть, не дає спокою мільйонам конспірологів, породивши безліч версій.

Уфологи заявили, що «летючі стрижні» - це іншопланетні зонди, за допомогою яких прибульці спостерігають за землею.

Окультисти вирішили, що це, так звані, сонячні сутності, які з’являються напередодні або у моменти катастроф, попереджаючи людство про небезпеку.

А деякі криптозоологи взагалі оголосили «летючих стрижнів» - невідомими науці небесними рибами, що нібито здатні літати зі швидкістю понад 200 м/с і тому непомітні неозброєному окові.

«Часто їхня форма подібна до риби, хоча вони, скоріш, нагадують літаючих хробаків. Пояснити їхнє існування чимось відомим, ми не можемо», - каже криптозоолог Анатолій Сидоренко.

На що звернули увагу біологи, коли вивчали відео та фото з цими тваринами та яку гіпотезу висунули? Яке пояснення «летючих стрижнів» надав ентомолог? І що на це все кажуть конспірологи? Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти на 2+2 повтори випусків інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Дивитись більше