Хто насправді створив кільця Сатурна: колишній співробітник розкрив засекречені дані NASA

Загублений світ

Чоловік 20 років збирав данні та надрукував книгу…

Сатурн – планета, яка, напевно, найбільше цікавить людство. Ми вже розповідали про нову планету, яка розвивається біля Сатурну і про звуки, які вдалося зафіксувати приладам Кассіні. Але ще жодного разу не говорили про загадкові кільця, які знаходяться навколо Сатурна.

Колишній співробітник дослідного центру NASA Норман Бергрун, який працював в організації з 60-х років і після підвищення отримав доступ до засекречених документів, запевняє, що кільця Сатурна створені штучно.

Він 20 років вивчав папери та знімки з космосу, недоступні для простих людей, потім залишив роботу в агентстві та опублікував сенсаційну книгу під назвою «Творці кілець Сатурна». У ній Норман розсекретив усе, про що дізнався протягом служби, зокрема, і про кільця, мовляв, вони створюються штучно кораблями прибульців.

Чому NASA ретельно приховує це від загалу? Навіщо, за словами колишнього співробітника, організація ретельно редагує знімки з космосу, які потім показують людям? Та що розповів діючий співробітник NASA у інтерв’ю проекту «Загублений світ» - дивись просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше